Priser

Vaxning

För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar utan rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor.
När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t ex rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta.
Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill(armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.
Dagen innan en benvaxning är det lämpligt att peela benen med en kroppspeeling. Detta gör att ytsmuts och döda hudceller försvinner och man får ett bättre resultat. Peeling är bra även innan ryggvax och ansiktsvax. Tänk på att använda en mildare peeling till ansiktet. Det finns peelingprodukter som är för både ansikte och kropp.
Tänk på att man efter en vaxning ej bör duscha inom de närmsta timmarna, helst inte förrän dagen därpå. Man bör inte heller inom dessa timmar ”fingra” på det vaxade området, använda kräm eller parfym där och inte bada i klorerade bad på ca 24 timmar. Detta är pga att hårsäckarna är öppna och huden väldigt känslig för beröring och smuts. Det kan uppstå inflammation i hårsäckarna.

Priser
Hela ben590
Halva ben490
Bikinilinje. traditionell300
Rygg590
Armhålor300

Mycket viktigt

Tänka på är att man ej bör sola de närmsta dagarna, helst inte på en vecka. Detta kan vara bra att veta om man planerar en vaxning innan en solsemester. När man sedan vistas i solen efter vaxning måste solskydd användas(vilket är självklart även om man inte gjort en vaxning).

Finns endast i Onsala.