Make Up

PÜR Cosmetics är The Complexion Authority, mineralmakeup med ett syfte: att förbättra din hud. Samtliga produkter är formulerade med hudvårdande ingredienser som verkligen hjälper till att förbättra din huds utseende. PÜRs unika Ceretin-komplex kombinerar vårdande retinol med effektivt återfuktande ceramider för bättre hud över tiden. Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-age-teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken. Studier visar att genom att använda produkterna kan man få friskare hud på 60 dagar..

PÜR är dessutom Cruelty Free, talkfritt, parabenfritt, petrolatum och vaselinfritt, fri från mineralolja, SLS-fri, glutenfritt. PÜR Cosmetics är för alla som vill vara naturligt vackra och samtidigt ta hand om sin hud.

Finns endast i Askim.

Fest Make Up 800:-
Brud Make Up  1000:-

Make Up kväll med väninnor.
Ni får lära er lägga en vardags Make U
p och kan välja extra fokus på läppar eller ögon.
15% för er som handlar denna kväll.
Pris 500:- per person. (5-8 personer) Maila till [email protected]

Rådgivning inkl vardags makeup.
Vi plockar ut rätt grund o ton och lägger en make up som passar dig. Du får tips på hur du kan få en naturlig look och hur du med enkla tips kan förstärka ditt egna jag utan att känna dig sminkad. Kan bokas online.
15 % på Pûr Cosmetic om du vill handla något.
Pris 1000:-