Naturlig Facelift Ansiktsmassage

Varför ansiktsmassage.

Den här behandlingen är för alla massage älskare som önskar få igång cirkulationen och vill slippa spänningar i skalp, nacke , axlar, ansikte och i käkmuskulaturen. Även för dig som vill förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar få en bättre hy. Det är som en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp . Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

Pris 600:-

Finns endast i Onsala.

Hur fungerar det.

Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella Japanska och Indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi som har förfinats och anpassas till det modernt västerländskt tänkande . Genom bland annat effleurage friktion och lätt manipulationer ökar blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster . Samtidigt bidrar massagen till att lösa upp muskelspänningar i ansikte , hals och huvud .

För att uppnå bästa effekt rekommenderas 3-5 behandlingar i tät följd . Därefter kan man underhålla sitt ansikte genom att ta en behandling va 5e-6e vecka.