Naturlig Facelift ansiktsmassage

Varför Naturlig facelift massage.

Den här behandlingen är för alla massage älskare som önskar få igång cirkulationen och vill slippa spänningar i skalp, nacke , axlar, ansikte och i käkmuskulaturen. Även för dig som vill förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar få en bättre hy. Det är som en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp . Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

Hur fungerar det.

Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella Japanska och Indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi som har förfinats och anpassas till det modernt västerländskt tänkande . Genom bland annat effeurage friktion och lätt manipulationer ökar blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster . Samtidigt bidrar massagen till att lösa upp muskelspänningar i ansikte , hals och huvud .

För att uppnå bästa effekt rekommenderas 3-5 behandlingar i tät följd . Därefter kan man underhålla sitt ansikte genom att ta en behandling va 5e-6e vecka.

Boka dygnet runt på: www.klippa.nu eller på telefon dagtid 0300-60118

 

 

 

 

© Klippa | Tel. Askim 031-68 20 50 | Tel. Onsala 0300-60 118 | Tel. Torslanda 031-920310
Följ oss på nätet!